Idylliske Botnan

Velkommen til Gjerøy UL/IL

Gjerøy UL/IL er et ungdoms- og idrettslag som ble stiftet i 1979. Harald Lorentzen ble den første lederen i laget, som da het Gjerdarøy UL. Opptakten til laget ble lagt da det ble stiftet en klubb som het Kattholmklubben.

I 1983 ble det som vi kjenner som ungdomshuset flyttet fra Jessøya og hit. Fiskarlaget på Gjerøya tok initiativ til flytting av huset. Huset ble tatt fra hverandre bit for bit og fraktet til Gjerøya med båt. Asbjørn Karlsen, Terje Lauritzen og Saras Monsen stilte båtene sine til rådighet. Tomta huset står på ble gitt til laget av Hans Aakre.

Nyttårsaften 1983/84 var huset nesten ferdig, men taket var dekt med plast. På radioen melder det full storm, og Gjerøyværingan stiller mannsterkt opp for å redde huset. Som vi alle vet lyktes de med det.

Etter dette har mangt skjedd, vi arrangerer Rødøyløpet hvert år, og har arrangert Rødøystevnet to ganger.

I år 2000 fikk vi et nytt samlingspunkt, samfunnshuset, her arrangerer vi større arrangement og har treninger for folk i alle aldersgrupper. Men "gammelhuset" er fortsatt ofte i bruk.

Virker dette som noe du kunne tenkt deg å utforske så ligger vi vakkert til i Rødøybassenget.

For å komme hit kan man reise med ferge, hurtigbåter eller med egen båt.

     

               E-post: gjeroy.uil@live.no

GRASROTANDELEN OG TRENINGSTILBUD

GRASROTANDELEN

ORG.NR: 995562499GJERØY IL/UL

  TRENINGSTILBUD

Oversikten blir oppdatert senere! Det kommer i første omgang som oppslag på Hoff Mat og senere ut i postkassene!(03.10.13)